kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 24. tammikuuta 2012

Pika ilta postaus.. ;D

No hyvää iltaa. Kello on 20.49 mutta teen postauksen, joka teidän on PAKKO nähdä!! Nimittäin näissä kuvissa Inkkuli oli aika sekoavalla mielialalla, joten sen takia teidän pitää nähdä nää. Tässä tulee:




Ja olihan mullakin omat sekoamis hetkeni :)
Elikkä meillä oli toosi hauska loppuilta vai mitä? ;) Otsikoksi olis ollu parempi: Leidin ja Inkun sekoamisilta.. Mut joo on kiire pois koneelta joten moikkaa ja hyvää yötä!!! (kello onkin jo 21.03!)

Tassuttain,
Leidinne♥

3 kommenttia:

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥