kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

perjantai 6. tammikuuta 2012

Jatkoa viime postaukselle...

Ihanaa huomenta panzukat, mites nukuitte?  No mä nukuin extra hyvin, koska sain eilen uuden sängyn tähän meijän uuteen kotiin ja nyt oon ihan virkeä! Ehkä teitä ei kiinnosta, kuinka hyvin nukuin vaan se mitä eilen selitin vai? Ja muutes on perjantai ja tänään saatte käydä tiedustelemassa lisää, Napasapan voinnista! (joten kerron siitäkin) Kerron nyt ensin Napsasta... Elikkä tassuttelin aamulla Kamarian luokse, ja Kamaria käski (taas) katsoa kaukoputkesta. No, menin katsomaan.. Arvaatteko mitä näin?? En voi kuvailla sanoilla joten tässä tulee kuva:












Näittekö mitä näin?? Napasapa lähenee lähenemistään, kohta se on Panfussa! Niin Kamariakin sanoo, tässä 2 kuvaa Kamarian puheesta:











Elikkä sitten odotellaan sitä sunnuntaina vai? Juuu, mutta hei.. Mulla taisi loppua puhe jo! Ainiin piti kertoa blogistani pari juttua.. Elikkä julkasin "tarina-sivu"lle uuden tarinan jonka voitte käydä tsekkaamassa tän postauksen jälkeen ja me Inkkulin kanssa valmistellaan (taas) uutta tarinaa, missä tarvittiin tosi paljon työtä joten se kestää, mut ei muuta! Näkyillään, moido!
'

Tassuttain,
Leidinne<3

8 kommenttia:

  1. Teitkö ton pyöreen tassuttainkuvan Paintilla?
    Sori, tuli lyhyt komma, mutta toi on mestariteos!!!!!

    -Prinssi- :D :P

    VastaaPoista
  2. Prinssi, mestariteos? xD Ehkä vähän ylireagoit.. Mut ei se oo tehty Paintilla, tein sen Picnikil. Sitä ei oo helppo löytää, joten voin auttaa sua sitten kun nähdään ;) Eli toivottavasti pian!

    -Leidi- ;D ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus. osaisinpa mäkin kirjoittaa noin hauskasti mutta ei riitä luovuus :((((
    uusi "Tassuttainkuva" on hieno!!!!

    -Inkkuli <3-

    VastaaPoista
  4. Kyllä Inkkuli osaat!!!! Älä huoli :)


    -Leidi- ;D ;)

    VastaaPoista
  5. kiitti Leidi. parani heti mieli :)

    -Inkkuli <3-

    VastaaPoista
  6. Hyvä Inkkuli, en kestä sitä että mun parhailla kamuilla (jotka on sää ja Prinssi) on paha mieli!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3 tuliko liikaa sydämiä ees? xD

    T. Leidi<3

    VastaaPoista
  7. Joo, kävin Picnikis ja löysin ton jutun jolla kuvan saa ja aattelin tehä. Tein ton mun tassuttain-kuvan piZapilla, voin näyttää joskus jos pääsen teille! :)

    -Prinssi- :D

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥