kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 31. tammikuuta 2012

Otsikko?

Moi pandamurut<3
Kerron mun kisasta ja vähän Panfusta. Elikkä pidän edelleen huomiseen asti sitä kisaa ja toistan ohjeet:
 Vitsikisa!

1. Kun osallistut, kerro pandanimesi.
2.Täytyy keksiä mieluiten oma vitsi, mutta voi ottaa jostain vitsikirjasta hauskan vitsin
3. Parhain vitsi voittaa.
4.Voittaja saa 100 pandakolikkoa ja haastattelun blogiini (kolikot saa pelaamalla kivi-paperi-sakset peliä kaksi kertaa) (sovitaan tapaamis aika tarkemmin..)
5. Kilpailussa toiseksi tullut saa 50 pandakolikkoa (kolikot saa pelaamalla kerran kivi-paperi-sakset pelin)
6. Osallistumis aikaa on 2.2.2012 asti. Eli tiistaina pitäisi viimeistään vitsejä olla.
7.En julkaise vitsiäsi julkisesti blogiini, vaan luen sen itsekseni

Elikkä siinä oli ohjeet miten voit osallistua mun vitsikisaan. Toivottavasti osallistutte mukaan ;) Kisa on huomiseen asti, mutta voi olla sillain etten pääse huomenna tai torstaina kirjottamaan joten kisa saattaa ollakin 3.2. asti. Elikkä osallistumaan vaan! Mutta nyt voin siirtyäkin Panfuun:


Muistattehan kun viime vuonna Panfussa oli Kitkeriön vakoojia? No, voi olla että vakoojat on palannut Panfuun! Ette usko? No tässäpä tulee kuva:
Jos saan nyt sanoa suoraan, niin mikä noita Kitkeriön pandoja vaivaa?? :D Tai siis koko ajan tarkkailemassa meitä!! Menee vähän hermo.. Jos saisin vaan selville mitä ne haluaa meistä, voisin ehkä ymmärtää asian. Tässä menee oikeesti hermo. Ja Ella sekä Max sanoivat että toi on aika varmasti Kitkeriön vakooja. Niin se onkin. Mutta, voisimme siirtyä selvempiin asioihin..

Nimittäin Panfuun tuli taas uusia vaatteita. Vaatteet liittyy karateen. Sillä karate asulla voisin vähän puhua noitten vakoojien kanssa, koska olisin pelottava!
Okei Leidi, rauhotus nyt. Pandojahan nekin on.. Ja ainiin moi, tulin tänne vähän myöhässä mutta asian ytimessä ollaan! (en itekkään tajunnut mitä toi tarkoitti.. :D)
EN osaa rauhottua, noitten vakoojien takia!! Mutta joo, karate vaate kuvat kehiin! Tässä niitä:
Harmi kun en ole enää kulttis, muuten olisin jo ostanut noi tytön vaatteet ja mennyt Kitkeriöön puhumaan suorat sanat niille vakoojille, ettei niitten tarvi koko ajan roikkua Panfussa ja...
Leidi ehkä ylireagoi.. Oikeastaan joo sillä se nyt lähti pois mutisten jotain ja kädet puuskassa. On se kyllä outo tyttö! Mutta mä voisin jatkaa tätä postausta vähän rennommin :) Leidi muuten haluisi tooosi paljon tohon kisaan osallistujia.. (vaan yksi panda on osallistunut)
..tai sitten jäisi vaan sinne omaan maahansa. MUA ÄRSYTTÄÄ NOI VAKOOJAT! Jättäis Panfun vaan rauhaan.. Okei, nyt rauhotun *vetää henkeä ja rauhottuu* Elikkä mistäs puhuitte? :)
Taidan tästä lähteä syömään (se rauhottaa) ja murehtimaan koulusta enkä.. va..vako.. OK en pysty sanomaan sitä, mua alkaa ahdistamaan mutta moikka kaikki!<3
Bye bye, mäkin lähen.

Tassuttain,
(rasittunut) Leidinne♥ ja Wigu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥