kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Napasapa jäässä ! :(

Hyvää huomenta panzukaiset! Tänään Kamaria on nähnyt kristallipallostaan jotain kauheaa! Muistatteko kun Napasapa tuli käymään Panfuun? No nyt Napasapasta tulee lisää tietoa... Te ehkä kuulitte jo mutta kerron silti. Kamaria näki Napasapan voinnin kristallipallostaan, eikä se ollut mikään paras.. Tässä tulee kuva:


Voi pikkuista Napsaa! :( Osaan kuvitella kuinka jäiseltä tuo olo tuntuu. :( Hei, joku tulee!
Sorry kun olin myöhässä mut nukuin pommiin xD
Ai se olikin Wigu...
Hui mikä kuva! En kai tuonut jäitä tullessani ton kuvan perusteella?? Toihan on se... se.....
Napasapa?
Niin joo... Miks sil on tollanen kaliseva ilme?:o
Huoooh... (Wigulle pitää viä vähän selitellä asioita, mut ei nyt xD) Kerron myöhemmin.... Ja ainiin, Kamaria pyysi mun sitten mennä katsomaan kaukoputkesta linnan terassilla, ja niin tein. Ja tässä tuleekin kuva mitä näin kun kurkistin kaukoputkeen... Eli tässä kuva:




Juu, ensin en itsekkään uskonut silmiä mutta kyllä.. Napasapa on tuolla kaukana tulossa tänne.. Klikatkaa kuvaa isommaksi ja katsokaa tuota aluetta, mihin olin ympyröinyt.. Kamaria kertoi että hänen nenää kutittaa! Elikkä perjantaina takaisin katsomaan mitä on käynyt!
Söötti ympyrä!:)
Oot näköjään vähän väsynyt... Ehkä kannattaa mennä nukkumaan..
Oukee, (laita mun tassuttain juttu!) Moikka *on lähdössä*
Wigu, voit tulla laittamaan sen itse koska ikävä kyllä, tämä postaus loppuu.... Nyt! Moido!

Tassuttain,
Leidinne<3 ja väsynyt Wigunne:) ZZZZZzzZZZ

3 kommenttia:

  1. Jep... Mitä ihemttä on tapahtunut ja mikä tuo Napasapan tänne asti yläättäen!? Jos et vielä lukenut mun postausta niin sanon, että Sara lähti tänään. Kirjoitti vielä vähän postaukseen jos haluut mennä kattomaan. Jos haluut sanoa Saralle vielä jotakin (vaikka hän lähti jo) voin kertoa ne puhelimen kautta sitten Saralle.
    Donna lähti myös ja jäljellä on enää mä ja Wiki joka nukkuu parhaillaan... :) ;) :D

    -Prinssi- :D :P
    PS. Ei tää mun profiili näkynykkään "Anonyymina" :)

    VastaaPoista
  2. Mooi.. Sara ja Donna lähti???? En ehtiny ees hyvästelemään niitä :( Mut lähetän niille samanlaiset terveiset jotka tulee tässä:
    Vaikka en ehtiny tutustua suhun, nii kyllä vähän ikävä tulee kun totuin jo että aina kirjotat postausta, mut mukavia jatkoja! T. Leidi

    Ja toi terveinen tulee erikseen Donnalle ja myös Saralle. Lilykin lähti jo... Voit sääkin pistää terkkuja. Me soitellaan Lilyn kaa melkein joka päivä xD

    -Leidi. ;D :)

    VastaaPoista
  3. Prinssi muutes, kun oli Lilyn viimeinen postaus, se mainitsi sut siinä! Hae mun blogista otsikko minkä nimi on: " Se on saapunut luoksemme!" Niin näät mitä kaikkee Lily susta toivotti! ;) Nähdään pian!

    -Leidi- :)

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥