kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 12. tammikuuta 2012

En loppaakkaan! + Napsa uutisia ;D

Moi pandat. Ihmettelette miksi postaan, mutta päätin etten loppaakkaan! Ja kiitokset tästä sanon kaikille jotka kommailivat viimepostaustani, eli kiitos! Oikeastaan jos totta puhutaan, en ollut vielä missään vaiheessa valmis loppaamaan. Ei loppaukseni aika ole vielä, vai? Mutta siirrytäänkö sitten siihen Napasapa juttuun? Joo!

Elikkä Napsa on vihdoin päässyt Panfuun! Jeee! Mutta ei ole vielä jee, sillä Napasapa on aivan jääkylmissään! Ehkä se on siksi että on talvi tai jotain... Mutta kumminkin Napsan alus on tulivuoren yllä. No, tassuttelin Napsan luokse ja se oli AIVAN JÄÄSSÄ! No, hain Napsalle hiustenkuivaajan, mutta en ehtinytkään jutella sillä Napsa nukahti saman tien! Sen "torkkuaika" kestää ensi keskiviikkoon asti!! Tässä kuva nukkuvasta Napsasta:




Elikkä sillain, nähdään ensiviikolla Napsa! Mut hei, en oikein osaa sanoo enään muuta, joten moikka kaikki!






Tassuttain,
Leidinne♥

2 kommenttia:

  1. Moi! Anteeksi kun en viime postaukseen ehtinyt kommata kun ei ole ollut aikaa. Mä ainakin seuraan su8n (mahtavaa <3) Blogiasi ja viime postaukseen tuli 11 kommaa. Mullakin tuntuu ihan samalta kun mun blogissani on vain 25 lukijaa, kisoihin osallistuu vain 1 tai 2 pandaa ja kommia on postauksissa ehkä kerran kahdessa viikossa :(. sulla on ihan mahtava blogi...

    -Inkkuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkkuli sullakin on ihan täydellinen blogi! Saat varmasti lisää lukijoia!!!♥

      Poista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥