kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

maanantai 16. tammikuuta 2012

Ikäviä uutisia + lyhyt postaus ;D

Otsikosta päätellen, joo on ikäviä uutisia.. Nimittäin Lily ja Lola joutui äkki lennolla lähtemään takaisin Espanjaan, koska niitten sukulainen on tosi kipeä. Ne menee auttamaan. Ja ei se pelkkä ikävä uutinen tässä postauksessa ollut. Nimittäin, nyt innostukseni bloggailuun himmenee. Vitsi vitsi, ei himmene! Saatan silti pitää pientä "bloggaus-tauko"a. Mutta voi olla että keskiviikkona olen jo koneen ääressä bloggaamassa Napsasta ;D Mut nyt tästä tuli tällänen pika postaus joten moikka!

Tassuttain,
Leidinne♥

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Lähtivätkö he jo!? Onpa ikävää, että heidän sukulainen sairastui niin äkkiseltään, mutta onhan se tärkeämpää mennä auttamaan läheisiä. Kun luin tota postausta eteenoäin ja sanoit, että "innostukseni bloggailuun himmenee" olin jo ihan "Voi eiii!!! Mihin tämä kaikki vielä päättyy!!!??? Loppaamiseen!?" Sitten sanat: "Vitsi, vitsi" oli jotenkin "mitä?". Sitten olo helpottuin huomattavasti!♥♥♥♥

    Prinssi☺♥

    VastaaPoista
  2. :D No olin vitsi tuulella ♥ Ja niin on ikävää. Mut ne soitti just äsken ja sano että tulee varmaankin ensi viikolla koska niitten sukulainen on jo parantumaisillaan huomenna. Mutta lentoja ei vielä saa..

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥