kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

lauantai 28. tammikuuta 2012

Ei otsikkoa :D

Heipsuti vaan kaikki pandamurut<3 Totta, on lauantai ja mun kuuluisi olla kavereitten kanssa, mutta ei mulla oo kavereita.. Siis ainakaan tällä hetkellä :D Inkkuli ja Prinssi on niitten luokkalaisen yökyläsynttäreissä ja muut kaveritkin on jossain. Tosin kello on aika paljon.. 18.19 ! :O Okei, se ei oo kovin paljon mutta silti päätin postata. Ainiin, päätin että teen "kopioitavaa" sivun. Sivu sisältää mun omia tekemiä kuvia ja sitten jos kommaat sinne, niin voin tehdä yliksen tai muun kuvan. Joten rientäkää kopioitavaa sivulle, jos on yläkuva hakusessa. Ittelläni ei ole yläkuvaa, mutta aion tehdä itselleni jossain välissä :D

Mulla on ollut aika tylsä päivä.. Tai oikeastaan ei xD Nimittäin olin aamupäivällä leffassa ja sitten olen ollut kotona...Puoliksi tylsä päivä :D Huomasitteko muuten Inkkulin blogista tiedotteen mitä Inkkuli nykyisessä uusimmassa postauksessaan kertoi? Inkkuli nimittäin pisti pari kuvaa meijän uudesta LEFFASTA! Se on valmis, mutta emme laita sitä vielä blogeihimme. Se tulee kyllä lähiaikoina mutta ei vielä. Miksikö? No, meijän pitäisi saada siihen musa Tubesta, mutta se kestää noin päivän tai pari kunnes se musa on latautunut. Elikkä odotustakin piisaa, vai mitä? Lupaan että me pistetään sen elokuvan 1 osa ainakin jomman kumman blogiin. Ja hei, muistakaa käydä kurkkaamassa Inkkulinkin hienoa blogia! Sen löydät ainakin kun klikkaat tätä! Elikkä Inkkulin blogia kohti  :D No.. Mitäs keksisi..? Hei nyt keksin!

Päätin järjestää kisan! Tää ei oo mikään ihmeellinen, mut silti aika hauska :D Nimittäin kisa on vitsikisa!

1. Kun osallistut, kerro pandanimesi.
2.Täytyy keksiä mieluiten oma vitsi, mutta voi ottaa jostain vitsikirjasta hauskan vitsin
3. Parhain vitsi voittaa.
4.Voittaja saa 100 pandakolikkoa ja haastattelun blogiini (kolikot saa pelaamalla kivi-paperi-sakset peliä kaksi kertaa) (sovitaan tapaamis aika tarkemmin..)
5. Kilpailussa toiseksi tullut saa 50 pandakolikkoa (kolikot saa pelaamalla kerran kivi-paperi-sakset pelin)
6. Osallistumis aikaa on 2.2.2012 asti. Eli tiistaina pitäisi viimeistään vitsejä olla.
7.En julkaise vitsiäsi julkisesti blogiini, vaan luen sen itsekseni

Elikkä siinä oli ohjeet miten voit osallistua mun vitsikisaan. Toivottavasti osallistutte mukaan ;) Mutta nyt multa loppui aihe joten, moikka!

Tassuttaen,
Leidinne♥






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥