kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 8. joulukuuta 2011

Anteeks että...

...en ole postannut! Eli antakaa rakkaat lukijat anteeks! Älkää lähtekö blogistani, huomasin että lukijoita on enään vaan 37, joten älkää lähtekö sen takia että pidin taukoa! Tykkään teistä niiiiiiiin paljon, älkää lähtekö! Mulla on ollu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon koulukiireitä ja aina kun ehin vapaa-aikaa viettämään, oon Prinssin tai Inkkulin kanssa. Siis on tosi huikeaa et mulla on niin paljon lukijoita joten älkää lopettako lukemista. Joo totta et en postaile enää niin paljon kun ennen mutta älkää menettäkö toivoa, sillä en kumminkaan loppaa.. Joo sopii, mennään Panfun asioihin...

Elikkäs eilen kysyttiin taas viikon eksperttikysymys ja se tulee tässä:

Voit klikata kuvaa isommaksi jos et nää kunnolla, okei voin toistaa mitä lukee: Mikä Pokopets osaa jonglöörata? Tiedättekös vastauksen? Jos tiedätte, suunnatkaa kohti Maxin ja Ellan blogia mutta älkää vielä pyydän! Ja jos voitatte muuten viikon ekspertti kysymyksen, saatte tälläiset hanskat : 

 Lukekaa siis  ihmeessä postaus loppuun koska tulee lisääkin kuvia (vähän). (linkitän vaikka teille postauksen lopussa tien Ellan ja Maxin blogiin) Ainiin joo tänään joulusukasta tuli eräs lämmittävä ja aika hieno esine, jonka voit laittaa puumajaasi. Takka! Ja tosi hieno sellainen. Haluatte nähdä kuvan vai? Se käy, tässä kuva takasta: 











Voit myös klikata kuvan isommaksi jos haluat ;) Ja tässä nyt varmaan kaikki tällä kertaa, muistakaa lukea! ;) MOIDO!

Tassuttain,
Leidinne<3
PS. Jos ihmettelette, missä Wigu on kerroin jo aiemmin että se on tapaamassa ystäviään. Ja tulee pian! :)
PPS. Klikkaa Tätä jos haluat tien Ellan ja Maxin blogiin vastaamaan viikon ekspertti kysymykseen! (kun klikkaat, aukeaa uusi välilehti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥