kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulun suunnitelmia

Terve panzukat! Tänään on tapahtunut paljon kaikkee :) Ainiin joo, tänään mun blogiin tuli vierailemaan panda nimeltä: *rumpujen räminää* Inkkuli!!! Moi Inkkuli, millaset fiilikset nyt on kun vihdoin pääsit kirjotteleen mun blogia?
Joo hyvät filikset. Ja moi kaikille pandaliineille. ♫♥ 
Ja ainii, Inkkulillakinb on oma HIENO blogi! Klikatkaa tätä niin tiesi johtaa Inkkulin ihanaan blogiin!
Kiitti kun linkkasit Leidi! ♥ ;) 
Miksen laittais linkkiä, sun SUPERHYPER ihanaan ja hyvään blogiin? ♥ No jooo, mennäänpäs Panfun asioihin... Eikun hetkinen! Panfussahan ei ollut tänään mitään niiiiiiiiiiin hienoa, joten siirrytäänpäs mun blogin asioihin. Inkkuli, muistatkos mitä tänään tehtiin sun ja mun blogiin?;)
Joo mehän tehtiin se... TARINA!! Tadaa! ♥
Ne ketkä lukee nyt tätä, ei oikein tajua mikä tarina? Inkkuli haluutko kertoo??
OK. Eli me tehtiin sarjakuva tarina meistä. ;) Se siis löytyy myös mun blogista tarinasivulta. 
Niinkun se tarina löytyy täältäkin ;) Mut lukijat, kattokaa se Inksulin blogista, sillä samalla te näette vähän muutakin Inkkulin blogia.. (ja voitte liittyä lukijaks) Mut siis ollaan tehty sarjis SUURELLA vaivalla ;)
Joo,me tehtiin sitä aika vaivalla. Me toivotaan ettette tule haukkumaan sitä. 
Pitää paikkansa ! Eli jos kommentoitte, niin kivoja kommia ♥ Ohohohohohhoohoh aika rientää kun on hauskaa ;) Inkkuli, mitä haluut sanoa ennen kun lähdet?
Öö... 
No moido mun puolesta! *lähtee pois*
Öh.. Leidi? Leidi?! LEIDI!!! Minne sä menit? No kai mun täytyy tehä tää loppuun.
Tassutain, Inkkuli ja (lähtenyt) Leidinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥