kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Jotain, jotain jotain.....

Hyvää päivää pandzukat!
Teerve!
Tänään kerron mitä joulukalenterista tupsahti ja mitä blogiini on vähän aika sitten tupsahtanut :D Tänään joulukalenterista ei tullut mitään tavaraa vaan asu.. tosi hassu ja ihana asu! Nimittäin lumiukko! Kuvia tulee tässä:





















Ja tuossa kuvassa olen itse asun sisällä. Eli aika ihana asu! Joo, tänään ei toiminut tasokone tai yllärikone, mutta eihän se haittaa? Ne tulee joku päivä viikossa kumminkin! Vai mitä?
Niimpä, mutta Leidi saanko vähän kertoa mitä huikeaa tein Panfu vuorilla?
*huokaus* No kerro....
Kun olin siellä ystäväni Hapsun kanssa, kuulimme jotain ooutoa ääntä, mutta se olikin vain kuorsaava panda:D
Kerroitko tarpeeksi?
Juu! (huomenna lisää :D)
Ainiin, minulla on pari ilmoitus asiaa. Huomenna, tänne Panfuun tulee hyvä ystäväni Lily (joka on kotoisin Espanjasta) mutta viipyy vain pari päivää.. MUTTA SILTI olette hänelle ystävällisiä!
Niimpä, muuten en postaa enään!  ......   kukaan ei tainnut välittää?
Hahah, mutta oikeasti olkaa ystävällisiä Lilylle! Mutta siiirrytäämpäs muihin asioihin (jotka liittyvät blogiini)  Olette (ehkä) huomanneet että olen tekemäisillään uutta tarinaa nimeltä: ''Laulajan ura'' Ette? Se on sivuissa!  Eli se kertoo tytöstä nimeltä Cami, joka muuttaa Espanjasta Suomeen ja saa tietysti uusia ystäviä ja kaikkea ihanaa. Espanjassa Cami oli tuikki tavallinen tyttö, mutta Suomessa selviääkin hänen vahvuutensa....
Kannattaa mennä tsekkaamaan jos kiinnosti ;) Muttaa ei mulla muuta ollutkaan enään, joten MOIDO! Heips!


Tassuttain,
Leidinne ja Wiguuuuuuuu ☺☺

2 kommenttia:

  1. Mitä? Wigu ei postaa enää!!!!!!????
    EI!!!!!!!!!!!! Wiki pettyy pahan päiväisesti ja myös minä! NO ei kai se sitten mitään... Kai Wigu sentään viellä voi vierailla Wikin luona? Kiva, että Lily tulee tänne. Lupaan kyllä olla ystävällinen! Ei huolta ja niin sanotko mun puolesta tervetuloa kun näet hänet kummiskin aikaisemmin tai no ei tarvi voin itekkin sanoo, joo sanon ite (jos haittaa...) :) Well.. BYE BYE!
    :D ;) :)

    -Prinssi- :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä Wigu vielä postaa Prinssi, mutta ei aina.. Enhän mäkään joka päivä postaa. Ja kiva että olet ystävällinen Lilylle. Hän saa olla iloinen tullessaan tänne, kun jo kolme tyyppiä on ystävällisiä! Harmi muuten että Lilyn lento myöhästyi ja hän pääsee tulemaan tänään mutta myöhemmin...

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥