kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

lauantai 10. joulukuuta 2011

Vähän niinkun KKB, mut ei kumminkaan :D

Moi pandat hihiih, mua naurattaa pari asiaa mut ihan sama :D Sori et kirjotan kaks kertaa päivässä mutta haluun sanoo et julkasin tänään: Kuukauden parhaat blogit, Leidin mielestä! Ja ne blogit on: *rumpujen räminää* .............. Prinssin Panfu-blogi, Inkkulin Panfu-blogi, Tillervon Panfu-blogi ja Andromedan Panfu-blogi! ONNEA! Tossa onnittelu kuva:












(Voit klikata kuvaa isommaksi)  Ja niin siitä tulikin mieleeni: Prinssi vierailee blogissani!! Moi Prinssi ilo että pääsit ''näpyttelemään'' kanssani tänne!
Oli ilo tulla tänne!!!! Täällä on aina niin touhukasta, värikästä ja ennen kaikke ihanaa postata sinunkin  lukijoille ja muille pandoille!!!!! :)
Mukava kuulla että tää on värikäs ja touhukas ;) Vitsi vitsi, Prinssi katso omaa blogias!
Niin, kun katson omaa blogiani pääsäni pyörii vain nämä sanat: Ei ihmeellinen, aika outo, jokseenkin aika mitätön....
Prinssi, jos tollasia puhut, häätö tulee tästä blogista sillä jos se : ''Ei ihmeellinen, aika outo, jokseenkin aika mitätön....'' pitäisi paikkansa, en olisi valinnut sua sarjaan: Kuukauden parhaat blogit, Leidin mielestä''!
No... kaipa minunkin on arvostettava blogiani, sillä olen nähnyt myös vastoinkäymisiä sen eteen. Ja sitten hylkäisin sen!? Ei nyt on asioihin tultava muutos! Olen nimittäin oikeasti aika nirso siitä mitä olen itse tehnyt.... Postasin kerran, että jos kaverini sanovat blogiani hyväksi ja vaikka KKB tittelin arvoiseksi on minunkin nähtävä hyvät puolet blogissani ja arvostettava sitä!!!! Mutta Leidi... Mentäiskö Panfun juttuihin? Ehkä tästälähtien opin arvostamaan luomiani juttuja, eikä lukijoita varmaan kiinnosta kuunnella mun opintoja...
No, onneks opit arvostamaan itsesi luomia juttuja! Joo siirrytään  Panfuun --->        Elikkä joulukalenterista tuli tänään (kuten joka päivä) ihana lahja, Prinssi kertoisitko mitä tänään joulukalenterista tuli?
Tottahan toki minä sen teille kerron! Eli tänään luukusta...siis anteeksi..... Sukasta tupsahti esiin......... [RUMPUJEN RÄMINÄÄ]: Jouluvalot! Ja  siis ne voi laittaa puumajaan. Mun mielestä ainakun jouluvalot saa, tulee heti joulufiilikselle! Se on sitä parasta aikaa. Joulukuusi, joululaulut ja kun katsoo ikkunasta näkee paljon lunta! Voi jee! En malta odottaa jouluaattoa!!!!!!
Malttaakohan kukaan panda odottaa jouluaattoa?? Emme me ainakaan! Niin eli jouluvalot, ihanaa! Rakastan itsekkin sitä joulun tunnelmaa! No, onneksi jouluun ei ole enää kauaa! Ja niin joo tässä kuva valoista:

Otin ton kuvan mun puumajasta, eli se kertoo että valot voi koristaa jokaisen pandan puumajaa! Oohoh, aika rientää kun on hauskaa. Tässä pitäisi kohta jo lopetella.. Prinssi haluatko sanoa vielä jotain?
No ei minulla ole paljon mitään sanottavaa, mutta toivottaisin kaikille hyvät jatkot ja kyllä se joulu kohta ovelle kolkuttaa kun vaan jaksetaan vielä odottaa ja muistetaa olla kiltisti tai muuten pukki voi jättää lahjat tuomatta.....!!!! :O Mun puolesta sanon, että Moido!!!!!! :)
Juu mäkin voin sanoa teille: Moido! See you!

Tassuttain,
Leidinne ja vieraileva Prinssi!:) 



3 kommenttia:

  1. Mä liityn MESK Klubiin. Nimeni on inkkuli

    VastaaPoista
  2. Okei Inkkuli, pistän sun tunnistus kortin sinne knu ehdin :)

    VastaaPoista
  3. Sara aikoo viettää jouluansa täällä Panfussa ihan samalla tavalla kuin mekin. Toivottavasti hän nyt ei vaan oksentais joulukinkkua ulos, sillä Egyptissä ei ole kinkkua tai en tiedä, mutta ei ainakaan saman makuista kuin meillä... ;)

    -Prinssi- :D

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥