kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

perjantai 9. joulukuuta 2011

Muutoksia blogiin...

Hyvää huomenta ja hyvää joulukuun 10. päivää! Tuossa illalla mietiskelin, että voisin tehdä blogiini muutoksia. Mutta mitä? Ja sitten pohdiskelin piiitkään mitä muutoksia teen  ja sitten se välähti! Päätin seuraavat asiat: Teen joulukalenterin (jossa kestää hetken :D), valmistelen hienoa ylistä jossa menee kauan, parantelenen muutenkin blogia, kirjottelen enemmän, teen tarinoita paljon, kirjottelen pitkää ja mielenkiintoista tarinaa.. Ja muuta tuon tapaista, mitä muutoksia blogiini voisi tulla? Nyt lukijat kuulolle: Koska olette lukijoita, niin mitä lisään blogiini? Kommatkaa TÄHÄN postaukseen!  Elikkä siinä tuli postauksen kysymys: mitä lisään blogiini? MOIDO (menen tästä muokkailemaaan blogia!)

Muokkaus tassuin,
Leidinne<3

2 kommenttia:

  1. No mun mielestä ei sun blogi kaipaa muutoksia edellenkään, mutta hienoa, että teet ison ja vaivalla yliksen.

    -Prinssi-

    VastaaPoista
  2. Juuu, kiitos onko tää niin hyvä? Tilaan ehkä Negiltä tai sitten teen paint.NETillä jonkun, jos ladataan se koneelle:)

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥