kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 29. joulukuuta 2011

Olen toosi pahoillani! :(

Moi rakkaat panzukat! Kerron tunne postauksen tässä ja samalla Inkkuli tulee kohta vierailulle. Elikkä olen tooosi pahoillani siitä että kirjotin viimeksi jouluaattona, ootte mulle niin tärkeitä en halua menettää teitä, joten pysykää blogissani !!!!<3 Joo, toi ylis on myös tehty ennen joulua joten siinä lukee hyvää joulua! :D Teen uuden. Teitä ei välttämättä kiinnosta tää postaus, mut kirjotan silti. Wigu ei oo paikalla nyt, mutta sehän vaan ärsyttää :D Vitsi vitsi! Kerron nyt syyn miksen ole postannut koko viikkoon.. Eli meillä on muutto meneillään ja meijän uudessa talossa ei oo vielä nettiyhteyttä, joten en ole päässyt koneelle. Uskokaa pois!!! Kirjotan nyt Inkkulin koneella, mut en sitten kirjota ehkä koko viiikkooon.. :(( Kerron nyt vähän Panfusta, ja sitten Inkkuli saa postata loppu postauksen kanssani. Panfussa on bileet, missä en ole itse vielä käynyt. Onkohan sielä kivaa? Toivottavasti :D No, eihän Panfussa muuta ole tapahtunut vai? Ainiin iglu poistettiin :( Mut nyt on Inkkulin vuoro kertoa kaikesta mukavasta asiasta :D Hheheh.... No, aploodit Inkkulille -------->
Moro, kaikki Leidin blogin lukijat! Kiva kun pääsin tänne blogiin vierailulle! Siellä bileissä on ihan mukavaa, vaikka pandoja on metritolkulla xD. Mutta sellaistahan bileissä pitääkin olla, vai mitä? Joo en jää odottelemaan vastausta.... tai no ehkä mä jään.
Noh, päätäs nyt xD Ja mukavaa että bileet on ihan kivat, sillä tykkään bileistä!! No Inkkuli, haluutko kertoo mitä muutoksia sun blogilles on tapahtunut viimeaikoina? (tai oikeastaan tänään xD)
No, mä tein ainaskin uuden yliksen. Se vanha oli AIVAN liian kesäinen. Tästä uudesta ei oikeastaan voi sanoa onko kesä vai talvi. Tai no, yliksen taustassa kyllä näkyy sininen lämmin meri, että vastaus taitaa olla aikalailla selvä....
Vaihoin myös taustan talvisempaan.
No mukavaa että blogisi koki '''muodonmuutoksen'' xD.. Taidan tehdä omaan blogiini myös ''muodonmuutoksen'' joskus jos jaksan ... Siitä puheen ollen, Inkkuli haluisitko auttaa mun blogin yliksen tekemisessä? (ja huom: Prinssi, sun ylis oli ihan mahtava, mut joulu meni jo joten teen vähän sopivamman, anteeks kun pidin sitä niin vähän aikaa! Voitko kommata takas jos joku jäi mielees?)
Joo, kyllä mä voin auttaa. Minkälainen tehdään. No okei ei paljasteta vielä...
Ei niin... Siitä keksinkin päivän pähkinän.. Ja se tulee tässä: ''Ajatelkaa millainen uusi ylikseni on ja kommatkaa ;)" Mut onkohan meillä Inkkuli muuta sanottavaa? Mehän voidaan alkaa tekemään sitä ylistä heti! Jos käy?
Kyllä mulle käy alotetaan vaan!
Hyvä juttu! Elikkä moido kaikki pandat, nähdään taas uusin yläkuva tassuin :D
Moido, munkin puolesta!


Tassuttain,
Inkkuli ja Leidinne<3
PS. Päätin että kaikki blogini vieraat saa tästä edespäin aloittaa "tassuttain" jutun :)

1 kommentti:

  1. Morjes!
    Joo ei se mitään haittaa.
    Se olikin jouluinen eikä kovin hyvä kuitenkaan....
    Mutta kiva kun pidit ja kyllä toi aika riitti, en olisi suuttunut vähemmästäkään no en tästäkään, mutta kuitenkin siis ei mitään haittaa!!!!!

    Tassuttain, Prinssi! :D

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥