kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 20. joulukuuta 2011

Ei vieläkään..

Moi pandat. Ai ihmettelette miksi oon tällänen? No, haluisin toosi paljon kultapandajäsenyyden, koska vaatekuvastoon on tullut niin paljon ihania vaatteita ja himoitsen uutta majaakin, juu Leidi on muuttunut ahneeksi! Anteeks siitä, mutta mulle tuli nyt vain tällänen olo! Enkä uskalla jankuttaa koko ajan vanhemmilleni, koska jos ne ei suostu, ne ei jaksa kuunnella mun jankutusta.. Miten voisin kysyä vanhemmilta jäsenyyttä ilman jankutus ääntä? Auttakaa kommenteissa! Ja ne hienot vaatteet mitä on tullut kuvastoon ovat tälläiset:
Eikö olekin ihanat?? Himoitsen tyttöpandan asua niiiiiiiiiiiin paljon!!! Mutta hei, on mulla iloisia uutisiakin! Nimittäin Panfuun on satanut lunta!!! JEEEEEEEE! Lily ihmetteli lumen määrää, sillä Espanjassa ei sada jouluna lunta. Tässä vähän kuvia lumisesta Panfusta: 
(voit klikata kuvaa isommaksi, jos haluat!)
Eli tuolta Panfu näyttää, mene vaikka katsomaan! Eikö olekin ihanaa! Saa heitellä lumipalloja ja tehdä muuta kaikkea ihanaa!!!! Juu, mutta hei mitäs tänään tupsahtikaan iglun joulusukasta? Sellainen jännä juttu, eli poron (tai hirven) pää! Kuvaako haluatte nähdä? No se piisaa!! Tuossa kuva: 

Se on toi osa mikä on ympyröity.. (sori kun kuvasta tuli huono!!) Mutta hei, tässä loppuukin aihe, joten MOIDO!!

Tassuttain,
Leidinne!<3
PS. Tänään ei ollut ketään muuta postaamassa, koska muut ovat pihalla!

2 kommenttia:

  1. Voisit ensin puhua jostain muusta, kiinnostavasta aiheesta, ja sujauttaa sitten kultajäsenyyden pikaisesti sekaan...

    "Kultajäsenyydestä saa muuten alennusta, joulun takia... Voisitteko vähän kattoa sitä? Se olis tosi kiva joululahja!"

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥