kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 13. joulukuuta 2011

Pahoittelut ;( + uusia huonekaluja!

Morjensta pandat, mites on mennyt ilman mua? Joo, ihan kauheesti ymmärretään! Vitsi vitsi, mites on mennyt? Ja hei anteeks etten taaskaan oo kirjottanut! Mut mulla on mennyt kaikki ihan hyvin, tänään oli vaan kauhea lumipyry aamulla ja olin litimärkä koulussa, mutta voimmekin siirtyä Panfun asioihin vai?
Tänään on yksi toinenkin kaveri päässyt kirjoittelemaan blogia eli: 
MÄ! Sori kun en ollut teidän rakkaiden lukijoiden kanssa tai muutenkaan kirjotttelemassa, mutta menin Panfu vuorille tapaamaan yhtä ystävääni. Nyt taas kirjoittelen ;) Voin kertoa myös mitä teimme....
Kerrotko Wigu myöhemmin, koska lupasin puhuvani nyt Panfusta..
No okei, en kerro.. (kerron kyllä!)
Thanks, eli kiitos! Mutta NYT Panfun asioihin....
Tänään joulukalenterista tuli ihana taulu joka voi koristaa joka pandan majaa. Haluatte nähdä kuvan? OK! 

Siinä nyt pari kuvaa.. (klikkaa isommaksi jos et näe!) 
Ompa ihanaa, toi taulu on niiiiiiiin hieno. Leidi, saanko piparin?
*huokaus* No ota..      Me tehtiin Wigun kanssa (oikeestaan mä tein, Wigu söi vaan ylimääräisen taikinan) pipareita. Ne on hyviä!
Joo *mums mums mums*
Huooh, mut olikohan meillä muuta kerrottavaa?
Mmm... Ei *mums mums mums*
Elikkä mun puolestani vaan MOIDO! 

Tassuttain,
Leidinne ja (mussuttava) Wigu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥