kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Nyt saadaan selville kuka sukkavoro on + uusia kalusteita + viikon eksperttikysymys

Moi pandat. *köh köh* Juu arvasitte oikein, oon kipeenä.. Mulla on korvatulehduksen alku ja kurkku niiiin kipeä, etten pysty puhumaan. Tosi ikävää! Meillä olisi muutenkin koulussa tänään myyjäiset, johon lupasin mennä Prinssin kanssa mutta en pääsekkään! :( Tiedän että Prinssi on vihanen, mut Prinssi: Jos näit tän postauksen kerron sulle: Vaikka ootkin pettynyt,  oon niiiiiiiiiiiiiiiiin vihanen ittelleni ja sille että mulla on just TÄNÄÄN kaikki tollaiset!! Joo nyt Panfun asioihin..

Nyt kerron kuka sukkavoro on.. Se on *rumpujen räminää* Professori Bookworm! No tarina meni näin: Professori halusi luolaansa jotain hienoa ja joulumaista, niinpä ajatuksissaan otti sukan... Ja Max oli kiva ja antoi hänelle sukan. Taas muihin asioihin.. Uusia kalusteita on (taas) tullut huonekalu kuvastoon, ja tässä kuva niistä:

Jos haluatte vähän pohjoisnapa tunnelmaa puumajaanne, hommatkaa tälläiset! :D Voisin itselleni hommara ton jääkarhun, se on söpö! Muttta sekin siiitä asiasta... Viikon eksperttikysymys on: 

Missä paikassa tämä kuva roikkuu?



Ja jos tiedätte vastauksen, menkää Ellan ja Maxin blogiin kommenteilla vastaamaan! Ainiin, melkein unohdin! Jos voitat eksperttikysymys kisan lahjaksi sinulle hyvä panda, on tämä :

Tollaisen kun ripustat majaasi, tuo hienoa koristusta vai? Juuu! Ja muuten, kävin juuri äsken Panfussa ja arvatkaa mitä, kun astuin puumajaani, siellä oli joulukuusi!! Joulukuusi liikkui ja hytkyi! Mistä se sinne tuli? 
No, varmaan se käveli sinne.. Okei ei ehkä, se jää arvoitukseksi. Tässä kuva kuusesta: 

Tollanen, mut se vaan hytky oudosti?! Menkää tekin lukijat, omaan majaanne ja katsotaan onko sielläkin samanlainen kuusi kun mulla! Moido!

Tassuttain, 
Leidinne<3
PS. Jos haluatte vastata ekspertti kysymykseen, mutta ette tiedä miten Ellan ja Maxin blogiin pääsee klikatkaa Tästä ja huom, se aukeaa uuteen välilehteen eli jos haluatte vielä mun blogista tarkistaa jotain tai ahmia muuta luettavaa, ette lähde tästä sivusta vaan Ellan ja Maxin blogi tulee uuteen sivuun! MOIDO 

4 kommenttia:

  1. Mullakin tuli toi heiluva joulukuusi yhtäkkii majaan eikä sitä paikallaan olevaa näkynyt missään ei ees mun tavaroissa. Se on vaan nyt ilmeisesti muuttunut kai kun joulu tulee ja kaikkee. Onhan se ihan kiva! :)

    -Prinssi- :) ;) :D

    VastaaPoista
  2. Juu ehkä se jotenkin... Vaihtu? No sehän on hienonpi kun vanha vai mitä? Juu

    VastaaPoista
  3. Vilma! Moi, ihana blogi sulla! Ollaan siis sun lukijoita, niin voiks sä olla kans meidän lukija? Osote on; Panda255 ja Pandda12 PanfuBlogi! Se löytyy myös Panfun sivustoilta!! Kiitti, jos liityt;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Panda255 ja Pandda12, mut muistutan et mun blogissa ei saa mainostaa omaa blogiaan kiitos!

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥