kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Hyvää huomenta vaan pandat! Mites yö meni? Voittek kommentoida tähän postaukseen jos haluatte (; Kun eilen Ellalle oli tullut se kirje, niin hän sai tietää vihdoin Maxin uuden puolen! Siivooja! Max sanoi postauksessaan tänä aamuna: RAKASTAN SIIVOAMISTA! Kauheeta! Olis luullut et Max just vihaa siivoamista :D Yleensä! Joo ja tässäpäs tulee kuva Maxin puumajasta:





Eli joo kun Max otti itselleen Wall-E asun, hänestä tuli siivoushullu! Outoa vai? Joo tää postaus oli tosi lyhyt mutta kun ei mulla enää ole mitään postattavaa :D joten moiks ja :

Tassuttain,
Leidinne!<3

5 kommenttia:

  1. Hepsis Vilma-leidi!
    Tarinas oli tosi hyvä, ***** 5 STARS!
    Kukaan muu panda ei oo vielä kirjottanu.
    En saa kisoja aikaseks,
    koska pandoja ei osallistu. :( :( :(
    Toivottavasti kirjottelijoita nyt tulis enemmän!
    Peukut pystyyn-------->:):):)
    Tassuttain, Prinssi-bff! :D

    VastaaPoista
  2. Aijaa :( olisin kauheesti halunu pitää kisaa. No toivottavasti kohta tulis lukijoita!:D

    Tassuttain, Leidi- bff:D

    VastaaPoista
  3. ööö... sanoit vahingossa lukijoita vaikka varmaan tarkotit, että osallistujia tai kirjoittelioita. ;) Senat menee sakaisin... ;):)
    Näillä näkymin pidät viä kisaa, mut muuten ilman kirjottelioita mun kisa ei olis kisa...:(
    Tassuttain, Prinssi!
    PS. Tää oli vaan tämmönen pikkunen komma! :)

    VastaaPoista
  4. Sori jos tulee kaks kommaa, mut....
    Voit poistaa sen "Prinssille tää tarina" sivun tai mikä se nyt onkaan, koska luin sen jo ja ei se varmaan ikuisuutta siinä kantsi olla! ;)

    Tassuttain, Prinssi! :)

    VastaaPoista
  5. Joo en päässy vastaa ku oltii siä paikassa, niin joo......... Ja joo tohon ekaan kommauksee, tarkotin et tulis osallistujia! :D voiks olla tänää?:D:D mut ja juuu poistan sen hetik kun on aikaa..
    Tassuttain, Leidi!

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥