kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 22. marraskuuta 2011

Uusia vaatteita + Yllätys...

Hyvää päivää pandat! Oon tänäänkin kipeä, mutta huomenna jo varmaan meen kouluun. Ja muutes siirrytään ensimmäiseksi Panfun asioihin.. Uusia talvisia vaatteita on ilmestynyt Panfuun ja tässä kuvia niistä: 
Aika hienoja talven tunnelmaan vai? Niin on!! Ja Max pääsee muuten tänään iglun juhliin hyvä juttu että hän parantui! Mutta nyt oman blogini asioihin! 

Arvatkaas kuka tulee tänne nyt? Päärynä!!  
Niin ja täällä ollaan! Mullla oli tosi cool matka! Näin kaikkee jännää ja kivaa ja...
Noniiin nyt riittää... Voit kertoa siitä myöhemmin vai mitä?
Joo kai... :( Mutta kerron matkoistani tänään myöhemmin käykö Leidi?
Kai sitten, mut mä vartioin mitä puhut M-U-N blogissa! 
KORJAUS: Meidän, nyt kun palasin, jään tänne aika pitkäks aikaa.. ☺ 
Mut käyttäydyt asiallisesti! Ja hei meijän ei tarvi kirjottaa meijän keskustelua tänne blogiin niinkuin näytelmää, ketään ei varmaa kiinnosta :D Moido

Tassuttain,
Leidinne<3 ja Päärynä!☺☺

1 kommentti:

  1. Kiva että päärynä tuli vierailulle! :D
    Joo siis tää on tää niinsanottu "kuvan kokeilu" komma, jos haittaa! :)
    ;)

    -Prinssi- :D :P

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥