kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Uudet vaatteet

Terrve pandat! Kirjotin viimeks sunnuntaina, koska oltiin luokkaretkellä. Mutta ny tätä tule☺ On tullut uusia vaatteita jotka on LIISA IHMEMAA aiheisia! Aikas hienoo vai mitä! Ja muuten KAIKKI PANDAT saavat mennä hakemaan Liisa asun, tai hulluhatuntekijä asun! Ja se ei edes maksa mitään,, joten meneppäs heti hakemaan puku! Tossa vielä kuva vaatteista:


Aikas hienot vai? Ja muutes, kun menee Paul The Kidin huoneeseen ja haukkaa muffinsin käy näin:
MUUTUIN MINIKSI! Mun suu meni ammolleen kun huomasin kutistuvan! Ja tässä lisää kuvia tästä päivästä 

ennen ku olin mini! -----> Ja muuutes tossa on mä ja mun bestis Prinssi!

Ja tossakin ollaa Prinssin kaa mut kohta Prinssistäkin tulee minii
Joo ja tossakin ollaa me Prinssin kaa mineinä!  Hyviä loppupäiviä teillekkin!

Tassuttain,
Leidinne<3

2 kommenttia:

  1. Ihania värikkäitä kuvia!!!!!
    Miten sulosta!! ;)
    No tää oli mini komma, mut toivottavasti luit" :) 8D

    Tassuttain, Prinssi-BFF!

    VastaaPoista
  2. ;) Prinssi tietysti lisään meist kuvii kun oot mun BFF= BEST FRIEND FOREVER! oho tuli caps lockil mut jooo luin kyl 8D Ja muuten jos haluut lisää kuvia Prinssi blogiis siit päiväst, voit kopsata noi ja lisätä mun luval(:

    Tassuttain, Leidi- BFF<3(:

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥