kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

lauantai 12. marraskuuta 2011

Viikon eksperttivoittaja + muuta kivaa:) + Tasokone toimii!

Huomenta pandat! Osa teistä on varmaan jo heränny mutta ite heräsin 9 aikaa. Kerron nyt vähän eilisestä ja tästä päivästä. Eilen Max epäili pahasti että taikuutta on oikeasti olemassa! Nimittäin oletteko käyneet Paul The Kidin huoneessa haukkaamassa muffinssia. Siihen että muuttuu pieneksi, ei ole mitään selitystä!!! Mutta se siitä! Alkaa olemaan jo hrrrr.. kylmä!  Tälläkin hetkellä mulla on lämpimät housut, paita ja sen päällä fliis ja sitten aamu tohvelit.  Mutta Maxin toiveena on että hän saa olla sisällä peiton alla lukemassa sarjiksia taskulampun valolla. Kuulostaa aika muhevalta kyllä. Mulla on suunnilleen sama haave. Ainiiin jooo astemittari näyttää noin 5 celsiuastetta. Mutta Manny on iloinen tästä, sillä hän aikoo rakentaa rakennuksen kun on vähintään 0 celsiusastetta. Arvaattekos mikä se on?? Mä tiän mutten kerro.. Ja ainiin viikon eksperttivoittaja on: Saafa!













Onnea!! Ja te itse varmaan tiedätte mitä voittaja saa. Ettekö? Voittaja saaa perinteisen hatun ja myös kukkakimpun omaan majaansa! No onnea vielä Saafa!

Tassuttain,
Leidinne
PS. Tämän päivän blogini  pähkinä on: Mitä Manny aikoo rakentaa? Voitte kommentoida tätä postausta ja availla, mitä Manny rakentelee!

PPS. Unohdin sanoa! Tasokone toimii tänään ! Käy nopeasti hakemassa itsellesi uuden tason ihanuudet! Ja vielä kuva jos ette usko:












Kuva ei ole kovin selvä mutta, siellä se toimii ja vain tänään tällä viikolla joten ole nopea! MOIKKA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥