kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Päärynän kertomuksia!

Mooi lukijat! Ihmettelette varmaan miksi, mutta kirjotan Leidiltä salaa.. Mutta mun täytyy kertoo teille eräs asia, mitä varmaan ihmettelette. Mutta en oikeesti oo Päärynä! Joo tiiän ihmettelette, mutta täytän huommenna 10 v. Ja sillon olen meidän Päärynöiden maailmassa aikuinen, ja aikuisena musta muuttuu.. : *rumpujen räminää* Muutun vihreäksi bollyksi! Voi ei mitä?! Tuolta kuuluu askelia tarkastan, ei tuolla, ei tuolla huh! 
Buu! Tiesin koko ajan että oot täällä :D Noni nouse sieltä tuolin alta! Ei täällä mörköjä ole! 
No joo joo... Anteeks, kuulitko joka sanan mitä kirjotin? 
Öö joo? Mikset kertonut mulle että muutut *lukee tekstiä alusta etsien, mitä Päärynästä muuttuu* MITÄ?! (*löysi*) SUSTA TULEE BOLLY?!?!?!! En tiennyt edes että oot Panfusta kotoisin?!! M-m-mitä!?!! 
Noniin äläs nyt Leidi sekoa! Rauhoitu ja vedä henkeä syväään! 
Joojoo... M-mut mut MIKSET KERTONU?! 
Sorii! Mut nyt tiedät ☺ ja tässä kuvia miltä (kai) tuun näyttäämään: 
Aika hienoja! Oijoi susta tulee söötti! *rutistaa Päärynää* Mut entä nimi? 
Saat päättää! Nimee pitää vaihtaa samana päivänä kun astuu esiin kuoresta..
Määkö? Tästähän vois tulla pä.. JES! Tästä asiasta tulee tän päivän pähkinä! Auttakaa mua! Kerron huomenna minkä päätin, mut muistakaa ehdotella! Moido! Bye bye! 

Tassuttain,
Päärynä ja Leidinne<3

2 kommenttia:

  1. Ehdotan: Virkku, Womba tai Wigu.
    Noita jotakin...

    -Prinssi- :D :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos Prinssi ehdotuksista! Womba tai Wigu, kuulostaa tosi hyviltä! Mutta mietin tarkasti vielä

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥