kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 24. marraskuuta 2011

Uusia kavereita :D

Moi, täällä vierailee kirjottelemassa kanssani : Prinssi !
Hei ihanat pandzukat! 
Mutta nyt alamme kertoa vähän Panfun tapahtumia, eli tänään on kultapanda päivä!
Niin on ja huima päivä onkin! Panfuun kannattaa mennä kiireesti, että ehtii vielä nauttia kultis ajasta.
Samaa mieltä Prinssi, eli kiireen vilkkaa sinne Panfuun, mutta lähtekää vasta postauksen jälkeen, sillä tämä on varmaan ainoa kerta, millon Prinssi on kanssani blogissa.
No kyllä niitä kertoja voi tulla useampikin, mutta riippuu. On meinaa paljon kiireitä. 
En taida kestää sitä kun lähdet täältä pois, sillä oot mun paras ystävä! Jää! Jää! Jää! (lukijat auttakaa!)
No hyvä on jään hetkeks aikaa, mut eihän tää postaus ikuisuuksiin kestä.. vai kestääkö? :O 
No sitä toivoisin, mutta sehän on mahdotonta.. Vai onko? No Prinssi nyt voitais siirtyä Panfuun vai?
Juu Panfun puolelle ja sitten meistä tulee siellä kuvia! Katsokaas: 
Tässä oli ensimmäinen kuva mun majassa.  Ja meil oli kivaa! Vai mitä Prinssi?
Joo, niin meillä olikin. Me käytiin ostoksilla ja myös katottii tosi hyvä leffa, popcornien kera! 
Se muuten on totta! Meillä on aina niin hauskaa! No, tässä lisää kuvia :  
Joo, sanoin muuten Wikille siitä että Päärynästä muuttuu bolly ja sit Wiki alkoi miettiä.. Sitten se huusi, että: ''NYT TIEDÄN! Muistan erään päärynän kun olin pienempi, meillä woobyilla on hyvä muisti. Muistan erään päärynän joka oli sellaista lajia, että siitä muuttuu vihreä bolly! Vai onko päärynä oikeasti täällä. Luulin kadottaneeni hänet... Haluan tavata hänet! Siis jos käy... Jooko?''   Sitten rupesin miettimään asiaa ja sanoin että kysyn Vilma-leidiltä. Joten Leidi, käykö se? Päärynä voisi tulla vierailemaan mun blogiin tai Wiki sun..
Ai että Päärynä ja Wiki on sukua?? Aika hyvä yhteensattuma! Pitää vain tsekata, muistaako Päärynä Wikin.. Ja muuten pandat, ehdottakaa Päärynälle nimeä, hän haluu kovasti tietää uuden nimensä, enkä viä oo keksiny sitä! Apua!! Ainiin Prinssi, kävisikö että Päärynä tulee vaikka kanssani vierailemaan blogiisi? En ite kirjottais mitää mutta Päärynä varmaan haluaa. Käykö siis ? ( voitais kaksin jutella ja vartioida pikkusia kun ne tutustuu.)
Käyhän se. Wiki varmasti ilahtuu! Menen hakemaan Wikin hoidosta, tulkaa sitten blogiini kun tämä postaus loppuu, nähdään blogissani! Ja lukijat suunnatkaa heti ''Prinssin Panfu-blogi'' sivulle jos haluatte nähdä miten käy Wikin ja Päärynän välillä, moido! 
Ei älä mee! No, se lähti mut onneks me nähdään kohta! Ja totta tosiaan, suunnatkaa kohti Prinssin panfu-blogia niin näette miten käy, itekkin lähden tästä hakemaan Päärynän (joka on varmaan nyt bolly!) hoidosta, moido!

Tassuttain,
Leidinne ja Prinssi! 
Ps. Tässä linkki Prinssin blogiin jos haluatte tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Klikkaa Tätä, niin pääset Prinssin panfu blogiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥