kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

maanantai 21. marraskuuta 2011

Kultapanda päivä torstaina!

Tidilii terve pandat! Vaikka olin tänää pois koulusta kipeenä, oon ilonen! Nimittäin sain kuulla että TORSTAINA ON KULTAPANDAPÄIVÄ! JEEEE! Tosi huippu kivaa! Nyt pandat, kerätkää paljon pandakolikoita, jotta voitte sitten kulttispäivänä ostaa paljon kaikkea! Jännää eikö?! Ja ainiin tässä kuvia tästä päivästä:
Klikatkaa kuvaa, niiin näette paremmin.. Kuvassa on, Inkkuli, Prinssi, minä ja Kebu! Ja tässä viä kuva meistä: 
Oijoijoi, meillä oli niiiiiiiin kivaa! Ja muuten muistakaa oikeesti klikata kuvaa niin näätte paremmin! Viä kuvii: 
Ja tässä kuvassa Kebun ja Inkkulin piti mennä ja jäätiin Prinssin kaa kaksin juhlistamaan Kulttispäivää mikä on torstaina ;D Ja oli kaksinkin Prinssin majassa tosi kivaa!! Ja muistutus: PRINSSI IS MY BFF!! 

Iloisin tassuin kirjotellut,
Leidinne!<3

PS. Tänää ei ollut päivän pähkinää sori!

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat!
    Ja hieno ylis, pokon tekemä! ;)
    No ei mulla ole oikeestaan muuta...

    Tassuttain, Prinssi! :D

    VastaaPoista
  2. Joo onhan kuvat hienot;)
    Niinpä tykkään yliksesta paaljon! :D
    Eeikä mullakaa muuta ooo:)

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥