kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

perjantai 4. marraskuuta 2011

Vähän kaikkee(:

Joo eli anteeks et kirjotin viimeks Halloween päivänä.. Mutta kun kaikki on surahtanut ohi kun on ollu enkun sanakokeita, matikan kokeita, ympän kokeita ja kaikkia muita koulujuttuja niin en oo ehtiny tulee kirjottaa koska oon lukenut useimman ajan kokeisiin ja sillon kun en lue niin hengaan parhaan kaverini Prinssin kanssa aikaa. Ja se aika on toosi laadukasta ☺. Eli siinä syy miksen ole kirjoittanut.


 No, nyt kerron tuoreimpia uutisia MUTTA nopeasti. Eli: eilen kun Max oli ollut puumajassaan kooooko illan ja tehnyt jotain eikä vastannut Ellan puheiluihin eikä tekstareihin. Niinpä Ella lähti tarkistamaan asiaa että mitä Max puuhasi.. Kun Ella saapui Maxin puumajaan hän koputti oveen. Max tuli avaamaan ja Ella kysyi Maxilta että mitä oli meneillään mutta Max, hän käski Ellan pysyä poissa 3:n päivän ajan! Ja ''TÖMPS'' Max pisti oven kii tosi kovaa. No, tänään Ella kertoi postauksessaan että hän epäilee maxin tekevän jotain yllätystä Ellalle. ''joka tapauksessa se on jotain tooosi isoa, se on selvä! Ei kai Max muuten 3 päivää sen valmisteluun tarvisi.'' Ella sanoi tän päivän postauksessa. Muakin kyllä jännittää mitä se voisi olla. Laittakaa kommentteja tulemaan että mitä te epäilette Maxin suunnittelevan ja muuten kommentteja tähän voi laittaa myös että miten Halloween päivä meni.

Joo ja ei sitte muuta! Meen kohta mun toosi hyvälle kaverille:)

Tassuttain,
Leidinne

PS. muistutan viä: niitä kommentteja vapaasti tulemaan, luen niitä mielelläni:)
PPS. Kun alussa kerroin Prinssi pandasta, niin tässä näytän (ja suosittelen) Prinssin panfu blogi! Pääset sinne: Tätä klikkaamalla!

2 kommenttia:

  1. Terve, Vilma-Leidi!

    Kiva kun pistit mun blogin linkin postauksees!
    Teit tosi hienon yliksen!
    Oliks neuvot ihan selkeet?
    Ei varmaan kovin, mut kyllä se hoitu. :)
    Haluukko muuten osallistuu mun tarina kisaan?
    Jos et, ei haittaa,
    mut kukaan ei oo vielä osallistunu.
    Saat ohjeet mun "Kilpailut" sivulta.
    Sen ei tarvii sit olla mikään pitkä.

    Tassuttain, Prinssi-bff!:D
    PS. En pääse ensviikolla kouluun.
    Tää jalka on silleen aika paha, että se ei kestä kouluu.
    PPS. Täydet on 5 tähtee: *****
    annoin sun blogille 5 tähtee eli täydet!
    Superhyperblogi!

    VastaaPoista
  2. Terveppä terve Prinssi!

    Kiitos Prinssi et annoit mun blogille 5 tähtee! Mut sul on paaljon hienompi blogi kun mulla, sen voin luvataa!

    Ja kyl pistin sen linkin bloiin ja siis miksen olis pistäny?! Kaikki pandat varmaan haluu nähä sun superhypermega hienon blogin!

    Ja joo voisinki osallistuu siihen kisaan! Käyn tsekkaamas jo nyt sun blogin sivuilta että millain se tehdään (;

    Tassuttain, Leidis bff<3
    PS. Voivoivoi alan itkee ku et tuu kouluu! Njoo nopeita paramisia sullekki bff!

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥