kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

perjantai 28. lokakuuta 2011

Halloween pirskeet tulossa vai?

Moi pandat. En oo taaskaan kirjottanu kauheesti Panfun tapahtumista mutt nyt kirjotan. Elikkä tänään on halloween pirskeet linnan tanssisalissa. Siiis menkää sinne ja pukeutukaa johonkin asuun niin sitten voitte täydellisesti bilettää! Mää meen myös varmaan sinne joten en ihmettelis jos näkisitte mutkin sielä. Eilen siellä oli tän näköistä:










Aikas hurjan pelottavaa vai? No oli! Nyt vaihtuu puheenaihe:

Kun eilen Panfussa oli kultapanda päivä niin tässä vähän kuvia:









Tos oltii Prinssi pandan kans Prinssin majassa. Oli kivaa. Ja muuten Prinssilläkin on blogi blogiin pääsette lukemaan : Tästä Eikä muuta oo joten moikka jajaja

Tassuttain,
Leidinne<3

2 kommenttia:

  1. Kiitti ihanaisesta kommastas<3
    Siis mun blogiin.Kiva kun pistit kans ton kulttis kuvan blogiis. Ootko nähny mun blogin kuvat niistä kato se vika kuva jos et viä nähny mikä se oli!

    Tassuttain, Prinssi! :D :D :D

    VastaaPoista
  2. Joo Prinssi kyl oon nähny ne! Siis se vika kuva on ihana♥ kiitos siit bff

    Tassuttain,
    Vilma-leidi

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥