kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 20. lokakuuta 2011

Vähän kaikkee(:

Elikkä moi pandat! En oo kirjotellu koko viikkoon tai viimeviikkoon, koska alkoi loma ja olen tehnyt paljon kaikkea muuta. Mutta nyt kirjoitan Panfun pää tapahtumista: Eli on tullut uusia vaatteitaa tässä kuva:










Aika hienoja vai? Mun mielestä on, jos olisin kultapanda menisin ostamaa noi tytön hiukset. Joten kaikki kulttikset ostakaa ne! Ja on tapahtunut kaikkea muuta josta kerron vielä vähän lisää mutta en niin tarkasti kun Ella ja Max kertovat.  Kun Napasapan piti siivota, hän heittikin kaikki rojut TV:n alle ja kun Professori meni sinne kuului aika paljon valitusta! Eihän kukaan sellaista jaksa vai? No sieltä löytyi vaikka mitä karmeuksia! Joten siinä oli nyt vähän tätä ja älkää lähtekö tulee vielä lisää tietoa. Napasapa haluaa kotiin vanhmpiensa luokse, ja muuten niiden kuva on tässä: 













Ja nyt viimeinen uutinen tulee: Napasapa tarviii paljon limsaa avaruusalukseensa joten mene heti hakemaan!!!!! Panfun sivuilta löydät kyllä lisää tietoa! Mutta nyt on kiire.

Tassuttain,
Leidinne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥