kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

lauantai 22. lokakuuta 2011

:)

Moi pandat. En oo taas kirjotellu paljoo, mutta kirjottelen nyt! Elikkä nyt me tehtiin se! Vihdoin Napasapan limsa tankki oli täynnä ja matka käynnistyi! Joten siis Napsa lähti! En ehtinyt ottamaan kuvaa siitä, mutta eihän se paljon haittaa vai? Kumminkin, Napsa antoi kaikille ahkerille auttajille tälläisen TV:n se näkyy tos alhaal:







Aikas hieno vai?:D On! No, taaas uusiin juttuihin.
Huooh huh! Pääsin tänne, juoksin pihalta tänne, koska ostin... ostin...
Mitä?:D
Een kerro..
Keerro nyt..!
Okei okei, ostin KARKKIA! ☺☺ :D Mut kerron seuraavan jutun. Eli kun Ella ja Max kertoivat eilen että kuulivat kauheeta itkua. No, ne menivät lähemmäksi itkua, lähemmäksi ja lähemmäksi ja lopulta pääsivä sinne!
Mutta ne kertovat vasta huomenna sen!
KERROIT HUIPPUKOHDAN!!
Sellanen mä oon ☺ (nyt päärynä on iha mutruna)
MÄ KUULIN!
>D no kumminkin ei enää mitää joten:

Tassuttain,
Leidinne ja PARAS Päärynä☺☺

2 kommenttia:

  1. Moi Vilma-Leidi!

    Ilmotan vaan, että Andromeda on tehny sun uuden Halloween yliksen valmiiks. Se on sen jossakin postauksessa. Ainakin kun mä katoin ihan äsken niin se oli siinä ylimässä postauksessa.
    Se sano siinä, et voit kopsata sen ylikseks kun sitten otat sen. Toivottavasti luit tän tiedotteen!

    Sydämelisen tassun jäljen jättää sinulle, Prinssi-bf(toivottavasti). ;D 8D

    VastaaPoista
  2. Olet prinssi bf♥♥ mut mut kiitos kun kerroin:)

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥