kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

(:

Hyvää huomenta pandat! En eilen juuri päässyt kirjoittamaan blogia ja ehtinyt vihdoin kertoa, että mitä Ellalle oikein tapahtui ettei hän päässyt edes tepastelemaan eteenpäin. No, Irishän on metallia niin ei kai metallisilmälle tunnu kivalta kun sitä päin heitetään märällä vesiilmapallolla, no ei kai! Joten Iris suuttui ja jähmetti Ellan kiveksi!! Joten ei kantsi heittää enää Iristä päin paitsi jos haluat olla kivi! Ja Ella ja Max juttelivat eilen Napasapan kanssa ja tämä kertoi että hän halusi tulla katsomaan paikkaa jossa hän kuoriutui munasta. Mutta hänen vanhempansa sanoivat että hän on liian nuori lähteäkseen. Hän on oman ikänsä mukaan nyt yli sata vuotias mutta meidän iessämme teini ikäinen. Joten varmaan siksi hän ei saanut lähteä. Mutta eräänä yönä Napasapa otti isänsä avaruusalus avaimet ja lähti lentoon. Hän laittoi Iriksen automaattiohjaukselle, koska ei itse oikein osannut varmaan ajaa avaruusalusta.. Napasapan vanhemmat ovat varrmasti huolissaan pojastaan! Joten napasapa haluisi vielä tehdä jotain ''hullua'' ennen kuin lähtee kotiin takaisin. Mitä hän voisi tehdä?? Kommentoi tähän postaukseen mikä mielestäsi olisi ''hullua'' mitä Napasapa voisi tehdä viimeisinä päivinään Panfussa.

Tassuttain,
Leidinne

PS. Päärynällä kestää vielä tämä päivä tullakseen Suomeen, joten huomenna tai jopa tänään Päärynä näkyy postauksessa!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥