kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Ruokaa Pingoon perheelle+ Koala2000 haastattelu

Ok mennääs ekaks Pingoon perheeseen.. Elikkä vihdoin Pingoon perhe on kotona ja muuta muuta yks pulma on.. Pingoon perhe tarvii ruokaa!! Ja ne oli kertonu et niitten lempiruoka on jätski. Kuten varmaan monen muunkin.. Mut nyt voitte pienet pandat mennä kioskiin ja pelata ice cream game jotta saisitte ruokittua pienet pingviinit.. Ja kun ootte ainakin yhden kierroksen saatua jätskiä voitte viedä sen Pingoolle ja sen perheelle ja siitä saa lahjaks... HIENON HUIVIN!! (kuvassa näkyy aika pienesti, mut ei se haittaa) Nonii en kiusaa teitä enään mennään nyt vaan sinne Koala2000 haastattleuun..

Koala2000 haastattelu!
Nimi: Koala2000
Taso: 50
Mainitse ainakin viisi (5) ystävääsi: Lili100, lovelynatalia, Jadetar, KataOmg ja Musi
Olen ollut panfussa: 434 päivää
Lempiruoka: Makaronilaatikko
Lempiväri: Turkoosi ja valkoinen
Terveiset lukijoille: Lukekaa ahkerasti vilma-leidin blogia ja hyvää kesää kaikille!!  (kuten varmaan myös mullekkin :D) 

Siinä oli ihanan, söpön, hyväsydämisen ja tosi kivan koala2000:n haastattelu.. Eikä mullakaan varmaan oo muuta kun:


Tassuttain leidinne<3<3<3 ja Koala2000 <3<3    


PS. Sain kulttiksen joten kuvassa näyttää vähän erilaiselta :D 

PPS. Koalasta ei oo nyt kuvaa kun ei ehditty ottaan xDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥