kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Nyt ne tuli !

Wuhuuu.. Kun tänään sitten menin sinne kattomaan Pingoota ja ampumaan ilotulitetta kävi näin: Tulin paikalle, ammuin ilotulitteen ja sillon Pingoon perhe souti eteenpäin kunnes oli jo maassa!! Elikkä kaikki on taas hyvin.. Ja siitä että auttoi Pingoota sai ihanan tommosen lentäjänhatun :D Aika siisti vai mitäö :D Ja muihin asioihin.. Ella sano eilen että kertoo sen tarinan mitä se oli nähyt taivaalla.. No se oli... Jännittäääää!!! Ei Ella edes kertonut sitä sano et kertoo huomenna.. TYLSÄÄ!! No kai meijän kaikkien pitää nyt selvitä huomiseen :D Ja taas toisiin asioihin.. Mulle on tullut uus lukija!! Sen nimi on.. Oottakaas unohdin sen.. Käyn kattomasa :D *katsoo uuden lukijan nimen*  Sen niimi on: Lovelyemilia tai joku tommonen :D Kiitos paljon emppu! (kai saan sanoo empuks?)  No kumminki kiitos paljon !! Kiitti kiitti kiitti kiitti kiitti kiitti kiitti kiitti kiitti kiittti kiiittti kiiitti ja vielä kerran kiitti!!!!!!! No eipä muuta kun:

Tassuttain leidinne <3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥