kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Jotai uutisia Panfusta.. *huokaus*

Okei otsikos en vaikuta kovin innostuneelta xD Mut oon.. Kun pääsen taas kirjottamaan!! En oo kirjottanu piiitkään aikaan.. ( Kirjotit leidiseni viimeks eilen xD) No kummiski Panfussa Kamaria näkypallossa tai siis siinä ihmeen taikapallossa näkyi viimeksi että raukka Pokopet Pingoo on itkemässä.. Voi ei! Tarina menee näin..(Melkein mikään täs ei oikeen oo totta xD) Elikkä eräänä iltapäivänä Kamaria meni linnaan huoneeseensa.. Sitten hän tunsi että lasipallon savussa on jotain omistuista.. Hän ei millään uskaltanut katsoa lasipalloon mutta teki sen kumminkin.. Lasipallossa näkyi pieni Pingoo itkemässä lohduttomasti!! Voi ei! No niinpä Kamaria kutsui superreportterit Ellan ja Maxin paikalle.. Ella ja Max eivät myöskään tienneet mistä oli kyse! Ella ja Max kumminkin varmasti selvittää koko jutun.. No ei muuta kun huomiseen ja:


Tassuttain vilma-leidinne<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥