kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Pingoon hyppy

Elikkä en oo ehtiny kirjottelee kauheesti kun on ollu kesäkiireitä.. No mennään asiaan.. Elikkä eilen Ella ja Max sano et kertoo eilisen jutun loppuun ja nyt ne kertoi.. Elikkä Pingoot oli jätskit kädessä kiivenny tulivuoren päähän ja aikoi hypätä alas uimaaltaaseen..  Ja sehän oli hauskaa ☺ No sitten MAx oli näyttämässä pingviineille minne niitten piti laskeutua kunnes.. ' PLÖTS!' Yäk!!! Maxin hattuun putos.. Joku tosi ällöttävä.. ' Ei kai se vaan..' Max sanoi ja juoksi heti niin nopeasti kuin pystyi suoraa päätä altaaseen..  ' Hihi, en olekaan koskaan nähnyt Maxin juoksevan niin lujaa! :D'' Ella oli sanonut.. Muuten mun blogiin on tullut uusia lukijoita sekä sivuja XD Ja nyt sivuissa on ainakin uus haastattelu :DD Käyppäs kattomassa.. JA sit voit kopioida sekä lukee mun omaia tarinoita.. No ei sitte muutaa kun :

Tassuttain leidinne <3<3<3

PS. Kun San Franpanfussa on se tietopeli mitä voi pelata vaan kerran päivässä, ja josta jos saa kaikki oikein voittaa 500 pandakolee mä voitin sen! Wuhuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥