kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Moooro pandat!!

Erikois hyvää huomenta kaikki aamuvirkut! Tai olen itse ollut lähiaikoina aamuvirkku. Oon herännyt eilen ja tänään 8-9 aikaan vaikka oon menny nukkuu 11-12 aikaan! Mut se siitä.. Nyt Panfuun on tullut uusi huonekaluja. (Taas) Nyt voit siis ostaa (jos oot kulttis) puumajaasi jonkun mansikkakojun, hodarikojun ja kaikkii tommosii :D Mut sanoin että Ella ja Max ilmottaa Pingoosta tänään lisää.. Nyt se on tapahtunut! Ella ja Max ilmoittivan Mr. Heringin tänne ja se ite selitti että se oli nähnyt kiikareillaan että yks Pingoo oli nojannut veneneen kantta vasten kun oli ollut veneessä ja yhtäkkiä: Plups' Iso aalto oli tullut ja pudottanut pienen Pingoon veteen ;( Hänestä  ei enää näkynyt jälkeäkään.. Hän ei nähnyt Pingooa.. 3 minuuttia kaikki olivat hiljaa... Kunnes Mr. Hering huusi: Tuolla se on!! Pingoo on hengissä! Se ui juuri aallokossa Panfua päin! Ja Mr. Heringin laskelmien mukaan Pingoo on huomen aamulla Karibian rannalla. Ja Ella ja Max koittavat varmaanki löytää tämän suloisen Pingoon vanhemmat/perheen.. Ja mulla taitaa nyt nää asiat loppua ku ei oo tapahtunu mitää uuta kerrottavaa :D Joten huomiseen tai myöhempään asti moro! Ja viä lisään että:

Tassuttain oma vilma-leidinne<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥