kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 9. helmikuuta 2012

Uusi sivu

Hyvää iltaa pandamurut<3
Tässä tulee ihan väliaikainen postaus ja vaikka eilen sanoin, etten postaa viikkoon mutta nyt halusin postata. Nimittäin tein uuden sivun. Sivun nimi on: "Ystävät" Ihmettelette varmaan nimeä, mutta nyt selitän pikaisesti.. Elikkä tarkemmat tiedot saat kun klikkaat sivua, mutta sen tarkoituksena olisi tutustua toisiin.Elikkä siellä on kysymyksiä joihin voit vastata kommenteissa ja sitten teen sellasen kortin sitä varten. No, toivottavasti menet heti katsomaan sivua :) Moikka!

Tassuttain,
Leidinne♥

4 kommenttia:

  1. Elikkä siis voin tehdä kuvan esim, Picnikillä ja sitten laittaa sen omaan blogiini ja sitten sä kopsaat sen sieltä sinne sivullesi?

    VastaaPoista
  2. No siis joo, hups... Ääh ei mitään! Ei ku siis.... eiku.. ääh mä sekoon. Joo, eli täytän noi tiedot ja teet jollakin ohjelmalla sellaset kortit, että ne tiedot tulee sellaselle hienolle kortille vai voinko mä tehdä sen ite tai jotain?

    VastaaPoista
  3. Mä teen sen itse. Ja sitten sä vaan kommaat :)

    VastaaPoista
  4. Mut Prinssi, aiotko kommata? :D :D:D:D:D:D:D

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥