kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 16. helmikuuta 2012

Iltapostaus

Hyvää iltaa pandamurut<3 :D
En oo kirjotellut pariin päivään, mutta eihän se haittaa? Joskus on ihan hyvä pitää taukoa. Mutta menenkin nyt suoraan asiaan. On viikko vierähtänyt, eli joko Kamaria olisi keksinyt mitä sen lumiukon kanssa tehdään? No, proffa onkin keksinyt nerokkaan keinon. Nimittäin lumipallo asun. Kamaria väittää että asu toimii ihan varmasti, mutta testasin niin ei toiminut yhtään.. Mutta tässä kuva (ehkä) tärkeimmästä asiasta minkä nyt kuulin Kamarialta tänään:
Miks täytyy odottaa niin kauan? Kyllä Kamaria parissa päivässäkin ehkä keksisi jotain!! Mut ihan sama sitten.. Ettei tästä postauksesta tulisi tylsä, käntty tai lyhyt, lisään pikkusen kuvia tän päivän illastani:






Sitten enempää kuvia en jaksa ottaa. Kyllähän noi yhdelle ILLALLE pitäisi riittää? Elikkä siinä oli meidän illan sekoilut ja muut ihanat jutut ♥ Hauskaa oli. Elikkä tapaillaan sitten lähiaikoina rakkaat pandamurut! Moi moi!

Tassuttain,
Leidinne♥


3 kommenttia:

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥