kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lumiukon isku! (hauska otsikko, eks nii? :D)

Moi ja hyvää iltaaa pandamurut<3
Tulin juuri kaveriltani ja kellokin on yhdeksän illalla, joten tästä tulee lyhyt postaus..Olettekos jo käynyt tsekkaamassa linnanpihaa? No mä en ollu ja kun olin astumasta mulle sanottiin linnasta jotain. Näytän siitä kuvan:

En olisi osannut selittää, siispä pistin kuvan. Ihmettelin hetken aikaa mutta sitten muistinkin. ON SE PÄIVÄ! (eli keskiviikko..) milloin sanottiin Evronin lumiukon tulevan Panfuun. Menin linnan pihaan, ja siinä se oli.. se...se... suuri.. SE OLI VALTAVA! Yhtä iso kuin kymmenen pandaa! Jospa näyttäisin kuvan? *etsii* 

KATTOKAA NYT!!!!!! Ihan valtava, eikö! Riensin heti Kamarian luokse kertomaan asiasta. Kamaria kertoi lumiukon koittaneen siepata Paul The Kidin! Mitä se siitä pikkupojasta haluaa? Sitten Kamaria sanoi ettei se kävisi päinsä, niinpä Kamaria joutui naulaamaan lautoja oven eteen, ettei lumiukko iske!

Katsokaa ja ihmetelkää. Ihmettelin asiaa itsekin tosi paljon. Mutta niin se on. No.. Kamaria jatkoi puhettaan ja sanoi että ensi keskiviikkona pitää tulla takaisin, niin josko Kamaria sillon olisi keksinyt suunnitelman ettei lumiukko pääse Panfun (tai Paul The Kidin) kimppuun ja pysyisi vaan siellä minne kuuluu!

Juu, elikkä keskiviikkoon odotusta. Voi olla etten sitten kirjoita viikkoon, koska eihän Panfussa tapahdu sen aikana mitään vai? Ainiin muuten tänään on tasokone päiväkin..








Elikkä tasokoneen luokse.. (oikeastaan kukaan ei varmaan oo Panfussa koska kello on 21.17) Mutta kerroimpa vaan ettei tule pelkästään tylsää tietoa.



Oho! Tästä postauksesta vierähtikin aika pitkä, mutta parempi kun on pitempi, vai? Mulla on mielessä yks tosi surullinen elokuva, joka on tehty noin kymmenen vuotta sitten ja se kertoo miten meteoriitti meinaa iskeä maapalloon ja sellanen ei käy, koska se olisi niin iso et koko maa tuhoutuu. Paikalle kutsutaan sellasia poraajia joitten pitää porata siihen meteoriittiin reikä ja asettaa sinne pommi, jotta se hajoaa palasiksi. Ja sitten se yksi tyyppi niistä....
Ainiin teitä ei kiinnosta :D No, moikka ja hyvää yötä!

Tassuttain,
Leidinne♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥