kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Huomenia! :)

Hyvää huomenta kaikki pandaiset :D Melkein heti kun heräsin, riensin Panfun maailmaan :) Ja nyt kello on 10.53 ja täällä on aikas paljon porukkaa :) Tai siis täällä on kaikkia vanhoi tuttui :)

Mutta, kuvat kertoo melkein kaiken joten ..





Repesin :D





Mun vanha ja paras kaveri Prinssi tuli kuvioon :)


Kai te panfulaiset tiedätte nyt hetkisen tehtävän? Mä pääsin perille siitä ja sain sen melkein loppuun mutta..

Yllätys yllätys, pitää odottaa keskiviikkoon :D 

No mut ei se haittaa. Mitäs teijän kesä muuten on mennyt? Kommatkaa tohon kommenttiboksiin, niin vastaan KAIKKIIN kommentteihin :) Lupaan ! :D

Tassuttain,
Vilma-leidi<3

5 kommenttia:

  1. Kivaa kun palasit! :)) Just kun lukee sun blogii niin tulee ajat mieleen kun bloggailu oli niiiiin siisti. on se viäkin kivaa. just perus leidimme on palannut!!! :)))

    VastaaPoista
  2. Moij vilma!
    Mun kesä on mennyt tosi hyvin kävin serkkujen kans Rokualla ja bananin kans yökyläilemässä mummolassa.Käytiin myös mökkeilemässä.
    Terkkuja sulle T.Minna

    VastaaPoista
  3. Prinssi: Aww, kiitos <3
    Minna-keiju: Kivaa että sun kesä on mennyt hyvin :) <3

    VastaaPoista
  4. Juu ja on mukavaa kun jatkat kirjoittelua blogiisi ;)

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥