kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pikaista.. LUE ♥

Mooi<33 Juu on nyt vierähtänyt pieni aika viime postauksestani... Mutta tästä tulee toooooooosi pikainen, (koska on kiire nukkumaan) joten älkää sitten välittäkö.. Juu asiaan:

Me lähdetään huomenna (31.3.2012) Espanjaan viikoksi. Jooo oooon hirrrweeen pahoillani etten aiemmin tästä maininnut, mutta totta puhuakseni ei ollut aikaa ja kun oli, en jaksanut... Joo oon tällänen laiskimus.. Muttta joo eli asia oli, etten kirjoita blogiini ainakaan viikkoon (uutta?)

Mutta siirrytäänkö pikaisesti Panfun puoleen? (joo tääähän on Panfu blogi..)   Elikkä juu,,,. Siellähän on nyt se pääsiäismuna mistä kaikki on kuullut (?)



Olisi niiiiin kiva päästä maalailemaan sitä, mutta en ihan Espanjasta voi tulla tänne Panfun upeaan maailmaan =( Mutta sitten viikon päästä.. Ja onhan täällä muita maahtavia bloggareita kirjoittelemassa =)

Niiin jooo muuten tänään toimii tasokone. Itse pääsin tasolle 53 ;)   
Mutta tämänkin postauksen on nyt aika loppua... (koska kello on aika paljon , enkä saa enää olla koneella :D) Joten näkyillään sitten viikonpäästä!!! Moikkaaa <<3<33

Leidi ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥