kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kiitokset!♥ (lue tämä :D)

Mooi<3333 En tiiä vaan mitä sanoisin mutta sanon tämän: Vaikka viimepostaukseeni kommia tuli neljä, nekin herättivät mut! Kiitos kaikkien kommista ♥ Tajusin sillon ettei ihan vielä ole aikani lopata, koska enhän edes vuotta ole täyttänyt bloggaamisessa ;) En tajunnut että mulla on jo huimat 55 lukijaa, jotka tätä blogia seurailee, en tajunnnut että mulla on paljon ihania ystäviä, jotka olen tavannut Panfussa ja en haluu niistäkään eroon.. Joten suuuret kiitokset kommaajille, loppaukseni aika ei ole vielä. Ja kumminkin halusin aina (viikon sisällä) postata blogiini, ihan pienellä hingulla.

Mutta mitäs Panfuun kuuluuu? Oottakaa kirjaudun sisään ja tarkistan. Oohho!!









Tollastako siä on? No nyt on ainakin yksi asia miksen haluakkaan lopata Panfua :D Ainiiin väsäsin tälläsen aika hauskan videon:

Sori unohdin pistää musien nimet :( Sekin on sitten lähinnä mun kavereista :)  Mutta jooo moikka, nähään myöhemmin!:DD

Tassuttain,
Leidinne<3

5 kommenttia:

  1. Ihanaa ♥☺♥♥♥♥

    Tyhmää,kun Tillervo loppas, mutta saatiin takas ihana bloggari :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ♥ Mut joo on ikävää kun Tillervo loppas ;(

    VastaaPoista
  3. Aww, loistavaa! :3 Ihanaa, että jatkat sittenkin!

    VastaaPoista
  4. Ihana video! ♥ Ja huippua kun jaksat jatkaa viellä :)

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥