kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 19. heinäkuuta 2011

moimoimoi ja moi

Elikkä moi kaikki ihanat lukijat! En oo postannu ainakaan viikkoon joten nyt postaan pikkusen :). Evronin kätyrit olivat saastuttaneet Panfua melkein koko ajan. Ei oo kivaa :((( No asian voit itsekin ratkaista. Ja Panfun huonekalu varastoon on tullut TAAS uusia huonekaluja. Voin näyttää kuvankin.










Tossa kuva niistä. Mut en ehdi postaamaan nytten paljoa yhtään koska mulla on tosi tosi tosi ja vielä kerran tosi paljon kesäkiireitä.. No ei mulla varmaan muuta joten:

Tassuttain,
kiireinen Leidinne<3<3<3

3 kommenttia:

  1. Moikka! Sun yläkuvasi on valmis, löytyy mun blogin Kopioitavaa-sivulta. Sori pitkästä viiveestä :/ Mutta nyt se kuitenkin on valmis, toivottavasti tykkäät siitä!!

    VastaaPoista
  2. ps. Sori, Leidi, unohdin pistää otsikon sinisellä. Toivottavasti on ihan ok kuitenkin!

    VastaaPoista
  3. jooo käyn heti kattomassa millainen yläkuva on. Kiitos kumminkin kn teit sen.

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥