kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 7. heinäkuuta 2011

Maailman väestöviikko + Oloko + Toimiiko tasokone vai lahjakone?

Morooo! En oo ehtinyt kirjoittaa eilen. No tällä viikolla on ¨ Maailman väestöviikko¨  En oikeen tajunnu.. :DD Mut muihin asioihin.. Nyt on tullut Oloko. Oloko on kilpikonna jonka päällä on maailma. Ja Olokoo voi myös syöttää jos haluaa. Alussa se on vähän hankalaa mut kyl opin. :)) Se on melkein ihan samanlainen kun Panfu. Olokoon voit kirjautua sun Panfu tunnuksillas. Mä ainakin kirjauduin. :)) Ton on kuva Olokosta.













No nyt paljastan kumpi toimii.. Tänään toimiii!!!!!!!!!! LAHJAKONE!! Ja huomenna sit tasokone. Mut lahjakoneesta saa tommosen hienon hiekkalaatikon. Näättekö? Vilkutan sen keskellä xD No ei muuta sitteen..

Tassuttain,
Leidinne<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥