kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

torstai 6. syyskuuta 2012

Bonez saapuu! (

Moi<3 Eli sori, kun en oo tehny vähään aikaan postausta. Mutta meillä oli tänään koulussa bilsan koe, nii oon ny lähiaikoina lukenu siihen ja tällee, eli sori.

Mut siirrytäämpäs Panfuun? Eli vanha tuttu Bonez on siis merellä ottamassa vauvahylkeitä kiinni. Ja se on siis kai jossain vaiheessa palaamassa tänne Panfuun.

Muistakaa olla varuillanne, nimittäin se voi tulla millon vaan tänne!

Mutta siihen on kai vielä aikaa :)


Tapasin vanhoja tuttuja :)


:D <3


Eheh.. ;D




Ja sitten siinä oli vähän tämän hetken kuvia. Tein muuten pari päivää sitten TAAS panfuvideon. Ja ajattelin näyttää sen teille ;)<3


Siinä se on ;) Toivottavasti katoitte ja tykkäsitte. Ja käykää klikkailemassa sitä siellä tubessa ja tilatkaa, nii saatte tiedon aina uudesta videosta jne. Noh, moikka! :)
Tassuttain,
Vilma-leidi<3
PS. Tossa oli mun päivän tassuttainkuva ;)

1 kommentti:

  1. Kiva video! Tubessa aina noissa panfu jutuis niin siin vieres on niit videoit ja siin on aina jotakin ratsastus juttui! ♥♥ xD No mut millai koe meni? Olix helppo???????

    VastaaPoista

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥