kkkki



Ai, päätit tehdä siis pienen retken Vilma-leidin Panfu-blogiin! Tämä blogi on ollut pystyssä 29.4.2011 alkaen ;) No, jos haluat tietää mitä löytäisit täältä, voin kertoa.. Täältä löytyy tuoreita postauksia, paaljon kuvia, tarinoita, sarjakuvia ja voit tilata multa myös yläkuvia omaan blogiisi!!!! Ja muistathan säännöt? Ne voit katsoa, kun rullaat ihan alas saakka. Lue säännöt niin voit vapaalla jalalla kuljeskella täällä. Ja jos pidät niin liity tietysti lukijaksi. Lämpimiä lukuhetkiä toivotellen Leidinne♥

Blogin lukijat

tiistai 31. toukokuuta 2011

Outoo+kivaa :D

Kirjotan taas.. Nykyään mulle satelee noita lukijoita!! Kiitti kaikki jotka tuli lukijaks!!! Postaan muutes melkein jooka kerta kun voin. Muistakaa lukijat kertoo kaikille teijän kavereille mun blogista!! Mutta nyt kesä asioihin.. Kesä on TOSI TOSI lähellä vai mitä? Musta tuntuu et oon jo mennyttä kun kesäloma alkaa :D Jännittää niin paljon.. Muuten se juttu kun sanoin etten oo postannu aikoihin koska ei se jutska toiminuniin joo.. Se juttu piti paikkansa en vaan jotenkaa pystyny menee ulkoasuun.. SE OLI AIVAN HIRVEETÄ!!!!!!!! Mut kumminki ei mulla varmaa mitää uutta jutskaa oo... Paitsi että kun tein sen kyselyn nii nse on nyt päättynyt! Kyselyssä kävi niin että tuli suunnilleen tasapeli että en voinut tehdä siihen muuta kun lisätä kuvia tarinoita ja kaikkee postausta ja haastatteluja mutta niitä tulee kyl kohta varmasti enemmän.. Ei sitten muuta kun:

Tassuttain vilma-leidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai kommentoimaanko tulit? No astu vapaalla tassulla, mutta muistathan ettei kommentissa saa haukkua tai loukata YHTÄÄN KETÄÄN! Joten iloisia kommentteja, jooko?
Kommentteja toivoen, Leidi♥